Terapia cu ventuze masaj este o forma populara de medicina din China veche de mii de ani. In timpul acestui proces, un terapist pune ceva inflamabil in ventuza si iti aseaza ventuza pe piele dupa ce focul s-a stins. In mod normal, ventuzele sunt facute din sticla, bambus sau lut, care sunt fragile si inflexibile. Dezvoltarea materialelor moderne a facut sa fie posibila crearea ventuzelor din silicon, care sunt portabile, pliabile si nu se sparg.

set ventuze masaj
set ventuze masaj

Care este principiul de functionare al ventuzelor din silicon ?

In mod normal, terapeutii folosesc focul pentru a indeparta oxigenul din ventuza  si a crea aspiratie, dar atunci cand folosesti ventuze silicon, trebuie sa strangi ventuzele pentru a crea vid si cantitatea de vid poate fi controlata de tine. Dupa strangere, aspiratia cupei iti poate ridica pielea si tesuturile. Spre deosebire de masajul manual, care iti impinge tesuturile in jos, ventuzele de silicon iti ridica tesutul fara sa te doara.

Cum poti sa folosesti ventuze de silicon ?

Atunci cand folosesti o ventuza  de silicon pentru masaj, poti lasa ventuza  intr-un singur loc sau sa o muti din loc in loc pe pielea ta, folosind uleiuri de masaj, geluri sau balsamuri pentru masaj, care sunt disponibile pe VentuSSa. Miscarea ventuzelor poate afecta si tesuturile de la cativa centimetri adancime si acest proces te face sa te simti reimprospatat si reintinerit.

Elasticitatea siliconului permite acestor ventuze sa lucreze bine in zone corporale care sunt mai dificile, precum gleznele, genunchii si incheieturile mainii. Un set de ventuze de silicon contine cateva ventuze de forme si marimi diferite, care pot fi aplicate aproape oriunde pe corpul tau, inclusiv pe picioare, spate, abdomen, piept, maini, gat si chiar si pe fata.

Beneficiile aduse de ventuzele din silicon:

  • ventuzele de silicon sunt accesibile ca pret. Setul de ventuze din silicon oferit de Ventussa costa mai putin decat o sesiune de masaj. Si mai important de atat e ca, dupa ce ai cumparat un astfel de set, il poti folosi pentru foarte mult timp, pentru ca nu se strica.
  • ventuzele de silicon sunt portabile si pot fi folosite oriunde, chiar  si in timpul calatoriilor tale poti controla nivelul de aspiratie conform preferintelor tale personale, prin strangerea mai ferma sau mai blanda a cupei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *