Politica de confidentialitate

Cine suntem si cum te putem ajuta

Magazinul online Ventussa.ro este o platforma dedicata celor care se afla in cautarea unor metode alternative de tratament, in special uleiuri de masaj cu diverse utilitati si ventuze medicinale. Persoanele care vor accesa site-ul si se vor inregistra, la fel ca si cele care vor comanda de pe site au dreptul sa le fie protejate toate datele personale oferite catre magazin in concordanta cu legile aflate in vigoare. In acest mod, site-ul se obliga sa utilizeze diverse instrumente de protectie si sa informeze toti clientii in legatura cu politica sa de confidentialitate si cu protectia datelor personale ale utilizatorilor.

Confidentialitatea informatiilor primite de la utilizatori

Ventussa.ro ia toate masurile pentru ca identitatea si datele pe care utilizatorii accepta sa le ofere sa fie protejate impotriva atacurilor si utilizarii lor frauduloase si non etice. Acest site poate sa primeasca informatii in legatura cu starea de sanatate a utilizatorilor, dar si cu modalitatile de tratament incercate pana acum de acestia. Ne asumam responsabilitatea sa nu oferim mai departe aceste informatii catre alte entitati partenere, cazurile in care vom oferi nume sau aderese fiind si ele strict reglementate. Site-ul functioneaza ca magazin online, asa ca vom fi nevoiti sa impartasim catre distribuitori si curieri numele, numarul de telefon sau adresa clientilor, dar aceste actiuni vor fi realizate in modurile prevazute de lege si sub protectia legii.

Ce informatii poate colecta Ventussa.ro

Pentru autentificare este nevoie de un numar minim de informatii personale, precum numele sau adresa de mail. Pentru livrare, este nevoie de adresa si numarul de telefon. Livrarea se va realiza doar prin curier si plata va fi doar ramburs, cu alte cuvinte nu solicitam numere de card sau alte informatii de acest fel. Clientii trebuie sa inteleaga ca au libertatea de a accepta sau nu oferirea de informatii confidentiale, magazinul neobligand pe nimeni sa faca acest lucru.

Oferirea de informatii in postari publice nu este de responsabilitatea site-ului, de acestea fiind responsabil doar utilizatorul care le posteaza.

Informatii dezvaluite de angajatii Ventussa.ro

Site-ul Ventussa.ro nu va utiliza informatiile oferite de catre utilizatori in scopul promovarii proprii sau pentru alte strategii de marketing. La fel, partenerii si colaboratorii Ventussa.ro se obliga sa accepte si sa se supuna la randul lor aceluiasi regulament.

Totusi, magazinul nu este responsabil cu datele care se pierd din computerele utilizatorilor. Functionarea paginilor Ventussa.ro se realizeaza cu ajutorul unor pagini “cache” care se salveaza pe computerul propriu si asupra carora Ventussa.ro nu are niciun control.

Toti angajatii Ventussa.ro si ai partenerilor contractuali trebuie sa citeasca, inteleaga si sa fie de acord cu termenii de confidentialitate si procedurile securizate folosite de acest magazin.

Intrebari suplimentare

Ne asumam responsabilitatea de a raspunde la orice intrebare sau ingrijorare cu referire la politica de confidentialitate si alte informatii. Acestea trebuiesc  adresate pe adresa oficiala office@ventussa.ro.

Politica de confidentialitate a magazinului online se poate schimba odata cu mediul online insusi. Ne rezervam dreptul sa realizam schimbari, dar cu obligatia de a informa in prealabil utilizatorii Ventussa.ro.

No Comments

Be the first to start a conversation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *