Celulita este un termen ce defineste o piele zgrunturoasa si plina de gropite ce apar din cauza depozitelor de tesut adipos. Ea apare ca urmare a unei circulatii sangvine deficitare, din cauza unor probleme de ordin capilat si limfatic, precum si din cauza acumularii toxinelor in organism.celulita

Drept rezultat, tesuturile corpului se slabesc si nu sunt hranite in mod corespunzator. Toxinele se aculumeaza in si in jurul celulelor adipoase, in special in stratul subcutanat. Celulita este o stare ce poate afecta orice persoana, indiferent de greutatea si inaltimea sa, dar in general se observa in zona abdominala, pe coapse, pe solduri si pe fese. Aproape toate femeile prezina pe corp un anumit grad de celulita. Cu toate ca exista multe teorii in ceea ce priveste reducerea sau eliminarea celulitei, specialistii stiu ca dieta, exercitiile fizice si apa nu sunt suficiente.

Celulita si limfa

Avand in vedere ca celulita este cauzata de o congestie limfatica, primul pas atunci cand doriti sa scapati de celulita ar trebui sa fie reducerea presiunii ce apasa asupra sistemului limfatic. Acest sistem este adeseori deschic ca fiind sistemul de eliminare a toxinelor (reziduurilor) din organism si din celule.

Reducerea acestor „reziduuri” care apar in organismul nostru poate avea ca rezultat o scadere directa a cantitatii de munca necesara pe care o depune in mod normal sistemul limfatic. In consecinta, poate aparea o imbunatatire a organismului din punct de vedere limfatic.Ganditi-va la un cos de gunoi care este mult mai usor de folit atunci cand nu este prea plin.

Tehnicile si terapiile pentru detoxifierea organismului sunt special concepute pentru a ajuta si a impulsiona organismul in procesul sau natural de eliminare a toxinelor.

Terapia cu ventuze pentru reducerea si eliminarea celulitei

Una din cele mai bune si mai eficiente metode de detoxifiere si de eliminare a toxinelor din organism presupune folosirea unor ventuze, cu ajutorul carora se realizeaza un masaj special. Din cauza naturii osmotice a corpului omenesc, ventuzele pot sa scoata toxinele din piele. Este uimitor cat de eficient pot aceste ventuze sa elimine deseurile daunatoare pielii si sanatatii organismului.

ventuze masaj pentru celulita

Mai trebuie adaugat faptul ca masajul cu ventuze poate creste de asemenea circulatia sangelui si poate stimula circulatia limfei. Masajul este eficient in cazul inflamatiilor si elimina surprinzator de bine toxinele, inlaturand orice stagnare.

Masajul cu ventuze rupe in cele din urma tesuturile grase in care este depozitata celulita. Ca si rezultat veti vedea o piele mult mai nedeta si mai ferma. In timpul terapiei cu ventuze masaj, pielea produce colagen si elastina, elemente esentiale care imbunatatesc textura si tonusul pielii.

De retinut inainte de a face masaj cu ventuze

Inainte de a incepe sa faci masaj cu ventuze trebuie sa stii ca in locul in care se aseaza ventuzele vor ramane temporar niste urme, care pot fi destul de inconfortabile, mai ales la inceput. Daca la inceput veti simti un oarecare disconfort atunci cand se aplica ventuzele, pe masura ce veti contina sesiunile de masaj si tratamentul va progresa, disconfortul va deveni din ce in ce mai tolerabil. Acesta este un indiciu ca tesutul adipos si celulita incep sa dispara.

Veti simti diferenta imediat, iar dupa aproape 4-5 sedinte, veti rezultatele vi se vor parea incredibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *