Masajul cu ventuze

masaj cu ventuze

Ventuzele pot fi folosite pentru masaj cu ventuze anticelulitic, oferind rezultate exceptionale, putand fi prinse oriunde pe corp, indiferent de forma suprafetei. Maseurul stabileste individual cu clientul nivelul de suctiune din timpul consultatiei, astfel incat tratamentul sa fie complet lipsit de durere si adaptat pragului de durere al fiecarui om in parte.masaj cu ventuzeCum se realizeaza un masaj cu ventuze

Felul in care masajul este realizat depinde de dimensiunea ventuzei; cele mai mari se pozitioneaza pe zonele cu mai multi muschi si articulatii, in timp ce cele mai mici sunt potrivite pentru zonele mai sensibile. De cele mai multe ori, aceste ventuze masaj se folosesc pe spate, insa, daca masajul are scop cosmetic (de exemplu, daca este anti-celulitic), ventuzele pot fi amplasate si pe fese, coapse sau brate. Cu mainile incalzite, maseurul freaca usor ulei in corp pentru ca ventuzele sa poata fi repozitionate usor, fara sa provoace durere. In continuare, ventuze silicon sunt prinse de piele, prin formarea de vacuum, pentru a masa trupul, fiind miscate usor in miscari care copiaza modelul unui masaj pentru tesuturile adanci.

Ca tratament preventiv, ventuzele ar trebui sa fie aplicate cel putin o data pe saptamana. Vizitele regulate te pot ajuta sa ramai sanatos timp de ani de zile, din moment ce masajele iti vor mari nivelul de imunitate, vor imbunatati circulatia sangelui si limfatica si pot sa trateze o gama variata de probleme ale incheieturilor, durerilor de muschi si chiar inflamatiile si infectiile. Aceste ventuze masaj sunt ideale pentru indepartarea tuturor blocajelor de energie si pot sa acorde alinare si o calmare a mai multor tipuri de afectiuni, energizand si incalzind zonele necesare ale trupului. Cand ventuza este amplasata pe o anumita parte din corp, nivelurile de energie sunt reechilibrate in zonele afectate; de cele mai multe ori, este vorba despre muschi tensionati sau incheieturi dureroase. Masajul ofera un sentiment de liniste interioara si de relaxare completa, fiind perfect pentru cei care sufera de stres, care muncesc prea mult, au un stil de viata sedentar sau practica exercitii intensive si obositoare.

Ventuzele au si aplicatii cosmetice, actionand ca tratamente anticelulita si limfatice. Un masaj cu ventuze stimuleaza circulatia, ajuta corpul sa elimine produsele toxice din metabolism, avand posibilitatea de a ajuta foarte mult procesul de detoxifiere. Din moment ce rata metabolismului este crescuta, nivelurile de grasime scad corespunzator.

Durata de timp pe care o poate avea un astfel de tratament poate sa varieze foarte mult, de la 25 de minute pe zi si pana la 50 de minute pe zi, in general. Durata unui masaj cu o ventuza nu ar trebui sa depaseasca 20 de minute, cu o perioada de cinci minute in care aceasta actioneaza, urmata apoi de 15 minute de relaxare a pielii. Aceasta perioada de tratament include prepararea pentru masaj, urmata de tratamentul in sine si apoi o scurta perioada de repaus care urmeaza dupa executarea tratamentului.

Tratamentul cu ventuze nu se recomanda in cazul femeilor gravide sau la menstruatie ori in cazul persoanelor cu tumori, vene varicoase, presiune arteriala ridicata, boli infectiose, boli de piele, hematoame sau epilepsie.