Aceasta este o terapie complexa care ar putea descrie toate modurile de interconectare intre corp si minte. Cu toate acestea, din perspectiva bio-magnetismului, sanatatea are la baza celulele individuale ale corpului care vibreaza pe o frecventa normala. Pe de alta parte, boala reprezinta o schimbare anormala a vibratiilor celulare.ventuze magnetice

Aplicarea terapeutica a magnetilor, la cel mai profund nivel, se bazeaza pe principiul restabilirii vibratiilor celulare normale, influentand pozitiv relatiile pe parcursul intregului proces de interconectare corp-minte. Multi terapeuti folosesc azi cu succes tratamentul cu ventuze combinat cu cel de camp biomagnetic.

Ventuze aplicate la nivelul abdomenului

Tratamentul cu ventuze este terapie excelenta pentru burta. Ajuta la stimularea activitatii digestive.Mai multe persoane au povestit ca in urma tratamentului cu ventuze pe zona abdominala au avut scaun cu eliminare semnificativa.

Tratamentul cu ventuze se foloseste adesea pentru stimularea conceptiei, impotriva constipatiei, diareei, distensiei si aciditatii gastrice.

Ventuze pentru tratamente ortopedice

Atunci cand timp de mai multe decenii o afectiune nu a putut fi tratata cu ajutorul medicinei moderne, aplicarea ventuzelor poate fi deosebit de eficienta. Nimic nu functioneaza mai bine la deschiderea si eliberarea articulatiilor, a tesutului conjunctiv si a muschilor decat miscarea si presiunea negativa exercitata cu ajutorul ventuzelor.

Tratamentul cu ventuze pentru sportivi

De-a lungul istoriei Jocurilor Olimpice, utilizarea ventuzelor a fost un lucru obisnuit pentru intretinerea formei fizice a sportivilor, pentru tratarea lezinilor, pentru detoxifiere si recuperare.

In afara de folosirea tratamentului cu ventuze pentru leziuni si pentru recuperare, medicii sportivilor olimpici inotatori folosesc aspirarea cu ventuze pentru a trage toxinele acumulare din bazinele cu apa in care acestia isi petrec mai multe ore zi de zi.

Resturile de celule moarte, stagnarea, toxinele si excesul de lichide sunt trase in afara corpului. Tratamentele cu ventuze cresc rezistenta musculara, circulatia sangelui, capacitatea pulmonara, drenajul limfatic si ajuta la mentinerea unei sanatati mai bune in conditiile in care sportivii depun foarte mult efort in timpul antrenamentelor si pe parcursul competitiilor. Multi sportivi profesionisti apeleaza frevent la tratamentele cu ventuze pentru a-si imbunatati performantele generale, agilitatea si capacitatea de a se recupera in urma unor accidente.

Tratamentul cu ventuze pentru sinusuri

Ventuzele sunt eficiente si pentru tratarea problemelor sinusurilor. Inflamatia scade si nervii se relaxeaza. Cu toate acestea, ventuzele nu trebuie aplicate deasupra unui dinte infectat pentru ca infectia se poate raspandi pe o zona mai mare.

Tratamente cu ventuze pentru detoxifiere

Nimic nu trage mai bine resturile radicale, otravitoare din organism decat aceste ventuze masaj. Asta pentru ca ea foloseste o putere mare de aspiratie. O interpretare eronata asupra tratamentului cu ventuze este faptul ca acestea lasa vanatai pe corp. Cu exceptia cazului in care ventuzele sunt prea puternic aplicate atunci cand nu este cazul, nu ar trebui sa ramana urme deloc la nivelul pielii. Aceste semne care raman o perioada scurta de timp sunt de fapt stagnari, resturi ale celulelor moarte, factori patogeni, toxine. Pot aparea unele infiltratii capilare dar acestea vor disparea in scurt timp.

S-au efectuat mai multe teste de sange pentru a masura nivelul de toxine, pesticide si acizi extrasi din organism, iar rezultatele au fost impresionante. De aceea, ventuzele sunt deosebit de eficiente pentru eliminarea toxinelor din organism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *