Ulei de Margarete, 50 ml

18,50 lei

Este un ulei folosit in scopuri cosmetice inca din perioada renascentista. Uleiul de margarete este renumit pentru efectul sau tonifiant asupra pielii, ajutand la cresterea fermitatii acesteia. Uleiul este ideal pentru tratarea celulitei si vergeturilor si este folosit de asemenea pentru cresterea fermitatii sanilor.

Disponibil in sticle de 50 ml.

☎ Telefon: 0742 468 242
💬 Whatsapp: 0742 468 242

Garanția Calității

Produs certificat, original 100%, calitate garantată de Ventussa.
retur 14

Retur în 14 zile

Ni-l trimiți inapoi și iți returnăm banii. E atât de simplu! 🙂