Ulei de Cocos BIO

Uleiul de cocos este singurul ulei vegetal care contine un procent ce depaseste 90% de grasimi saturate recunoscute pentru beneficiile aduse organismului in ceea ce priveste cresterea imunitatii, lupta cu virusii, bacteriile si microbii. In plus, uleiul de cocos este perfect pentru ingrijirea pielii uscate si deshidratate, dar si a parului deteriorat si a firelor rebele.
Ulei de Cocos BIO, virgin, ambalat in recipiente de 100 ml

Cod Produs: UM005 Categorii: ,

15,00 lei

Descriere

Uleiul de cocos ajuta la buna functionare a organismului daca alegem sa il includem in alimentatie. Acesta va putea inlocui orice alt ulei vegetal folosit la gatire, fiind perfect pentru a praji carnea, ouale sau a prepara deserturi, inlocuind untul traditional. Printre beneficii se recunoaste si reducerea obezitatii datorita acizilor grasi ce ajuta la accelerarea metabolismului si a arderilor.

Din punct de vedere nutritiv, uleiul de cocos are o concentratie ridicata de acizi grasi Omega-6, grasimi saturate, mono si polisaturate, dar si o cantitate mai mica de vitamine si minerale precum vitmina E, K, fier si fitosteroli. Acesti compusi deriva din miezul crud al nucii de cocos, fructul palmierului de cocos originar din sudul Asiei si India.

Beneficiile uleiului de cocos sunt numeroase. In primul rand acesta este recunoscut pentru proprietatile antifungice puternice impotriva a peste cincizeci de ciuperci, dintre care si cea mai frecventa la femei si anume candida. Vitaminele, complexul de acizi grasi saturati ajuta la reducerea nivelului de colesterol si trigliceride, protejand organismul de afectiunile cardiovasculare. Daca il veti utiliza in alimentatia zilnica o sa va bucurati si de o detoxifiere generala intrucat efectul antifungic actioneaza pentru a anihila toxinele din organism. De asemenea, uleiul de cocos este bogat in antioxidanti si are un rol important impotriva imbatranirii. O alta componeta, acidul lauric aduce beneficii numeroase pentru a imbunatatii imunitatea, dar este eficient si in tratarea durerilor de cap, reglarea tranzitului intestinal si chiat tratarea ulcerului.

Pe de alta parte, uleiul de cocos este un produs perfect pentru a ingriji pielea, parul si chiar dantura. Il veti utiliza pentru demachiere, pentru a calma micile iritatii si chiar pentru a ajuta la regenerarea si alungirea genelor. Este perfect pentru buzele crapate si pentru a hidrata pielea uscata a picioarelor si cea din zona coatelor si a genunchilor. Este un ulei adesea folosit ca si ulei de masaj, pentru hranirea pielii si reintinerirea acesteia. Uleiul de cocos aduce beneficii si in tratarea arsurilor solare si calmarea pielii dupa ras, avand proprietati de calmare. Varfurile despicate si parul dezordonat vor fi o amintire, cateva picaturi de ulei in maini si masarea usoara a firelor de par vor aduce stralucire si vor aduna firele rebele. Pentru ingrijirea dintilor, puteti combina uleiul de cocos cu bicarbonat de sodiu, efectul de albire fiind garantat.

Uleiul de cocos aduce numeroase beneficii organismului, chiar daca multi se tem de compozitia sa bogata in acizi grasi.  Fie ca il veti utiliza ca si aliment, ulei de masaj sau ca produs cosmetic, trebuie sa alegeti pe cel extra-virgin si organic pentru a va bucura de toate proprietatiile sale.