Masajul zilnic in special utilizand un ulei masaj anticelulitic adecvat, este una dintre cele mai eficiente arme impotriva celulitei. Poate ca nu crezi ca toxinele joaca un rol important in formarea celulitei dar tinem sa te infomam ca, de fapt, chiar asa si este. Unde credeti ca isi depoziteaza corpul toxinele? Raspunsul corect este: in grasime. Este un lucru trist, dar adevarat. Pentru a reduce aspectul jenant al celulitei este vital sa eliminam toxinele depozitate in interiorul corpului nostru. Fara a lua atitudine, depozitele de toxine vor creste, facand ca celulita sa arate din ce in ce mai rau si mai urat, pe masura ce timpul trece. Care dintre noi vrea sa isi rezolve aceasta problema? Eu cred ca toate ne dorim ca celulita sa dispara si nu sa se inrautateasca. Am dreptate?
O metoda sigura de a reduce acumularile de toxine din corpul nostru este masajul. Acest proces stimuleaza sistemul limfatic care se afla imediat sub stratul de piele. Un masaj zilnic poate farama depozitele de grasime, ajutand in acest fel ca toxinele sa poata fi eliminate din corp prin canalele limfatice. Masajul poate fi facut manual sau prin utilizarea unei perii de dus uscata cu perii moi. Ambele metode de masaj au avut rezultate satisfacatoare in ceea ce priveste reducerea celulitei.
Ulei masaj anticelulitic pentru rezultate garantate
Chiar daca masajul singur ne ajuta cu succes in lupta impotriva celulitei, exista multe uleiuri de masaj esentiale care pot da un impuls in stoparea si eliminarea acesteia. Unele dintre uleiurile esentiale sau vegetale folosite in mod normal ca si ulei anticelulitic sunt uleiul de cocos, uleiul de jojoba, uleiul de alune, uleiul de migdale dulci si uleiul de avocado. Un masaj cu ulei de masline este si el extrem de eficient in eliminarea celulitei. Fiecare ulei masaj anticelulitic are calitatile sale unice si ajuta in felul sau. Cateva dintre cele mai eficiente uleiuri pentru masaj anticelulitic, impreuna cu efectele lor particulare, sunt expuse mai jos:
- Ulei pentru masaj anticelulitic din frunze de scortisoara – ajuta in stimularea fluxului de sange si intareste tesutul conjunctiv;
- Ulei de masaj anticelulitic de alune de padure – catifeleaza pielea;
- Ulei masaj anticelulitic de ienupar – creste circulatia si ajuta in incetinirea cresterii tesuturilor;
- Ulei esential de lamaie – creste circulatia si ajuta in prevenirea formarii acumularilor de limfa atunci cand se reduce retentia de apa. Totodata, intinde pielea si intareste capilarele.
- Uleiul de jojoba – catifeleaza pielea si ajuta in pastrarea echilibrului sebumului (Sebumul este responsabil cu impermeabilitatea pielii si parului si previne uscarea acestora).
Amestecurile dintre aceste uleiuri pentru masajul anticelulitic va vor ajuta cu siguranta in lupta personala cu aspectul deranjant al celulitei, mai ales daca masajul are loc zi de zi. Pentru ca rezultatele sa fie cat mai rapide si vizibile, trebuie sa respectati cu strictete programul zilnic de masaj cu ulei anticelulitic si, in paralel, sa urmati un program de exercitii fizice insotit de o dieta bogata in fibre si fara grasimi. Combaterea celulitei este un efort de echipa, iar masajul, dieta, hidratarea si exercitiile fizice sunt coechipierii dumneavoastra de top.