Inca din antichitate masajul era o alegere doar pentru cei cu foarte multi bani. Din fericire insa, lucrurile s-au schimbat in ultimele decenii, asa ca in timpurile noastre oricine poate sa se bucure de aceste excelente tehnici pentru relaxare. Lucrurile au avansat atat de mult incat nici nu mai trebuie acum sa mergi la un salon, gasind orice ulei de masaj profesional in farmacii, magazine plafar si chiar pe Internet, unele dintre cele mai cautate produse fiind ulei afrodisiac si ulei pentru relaxare.Ulei afrodisiac si ulei de relaxare

Asadar, de ce sa nu incerci si tu, utilizand fie un ulei relaxant, fie ulei afrodisiac si sa te bucuri de efectele acestora.

Ulei de relaxare, la dispozitia ta

Dupa o zi foarte grea de munca, asa cum toti avem, nimic nu este mai bine decat sa fii acasa si sa poti primi un masaj care sa te ajute sa te relaxezi. Cu cat mai des se intampla acest lucru, cu atat beneficiile asupra sanatatii tale sunt mai mari. Un masaj bun te poate scapa de stres si astfel si de multe boli, precum cele cardio-vasculare, la rinichi, nervoase si chiar dermatologice.

Totusi, un masaj bun nu consta doar in tehnica, ci si in produsele utilizate pentru a te bucura de el. Din fericire, exista o serie se uleiuri profesionale care pot sa fie cumparate de oricine.

Cele mai bune uleiuri pentru a te relaxa sunt cele de macadamia, lavanda, menta sau migdale dulci, dar si cel de mandarine sau ghimbir este util. Asadar, poti apela fie la un ulei tonifiant sau la un ulei relaxant Techir pentru o experienta deosebita pe care vei dori sa o repeti.

Ulei afrodisiac, o solutie pentru cuplurile care vor sa incerce ceva nou

In cuplu, mereu este bine sa iti doresti mai mult si sa incerci cat mai multe lucruri. De aceea, pentru o experienta romantica in doi, poti apela si la un ulei pentru masaj cu efecte afrodisiace. Bineinteles, acestea au si efecte de relaxare, dar utilizarea lor ofera si cate ceva in plus pentru fiecare.

Un ulei afrodisiac este unul suta la suta natural si se bazeaza atat de stimularea olfactiva, mirusurile fiind unele deosebite, dar si pe efectele pe care le pot avea asupra pielii. Conteaza insa si tehnica utilizata, masajul trebuind sa fie o combinatie intre blandete si ardoare.

La fel ca in cazul unui ulei pentru relaxare, si acestea contin lavanda sau ciocolata, dar si vanilie, santal, trandafir sau portocale. Pentru solutii profesionale, puteti apela la Elmiplant sau Herbagen.

Cand vine vorba despre masaj, nu trebuie sa iti fie teama sa experimentezi, proprietatile terapeutice ale acestor tehnici fiind unele bine documentate. La fel se intampla si in cazul produselor de masaj, insa in acest caz este bine sa te asiguri ca ele sunt naturale si provin din surse de incredere. Si inainte de a le utiliza, ai grija si fa un test pentru alergii, astfel neriscand absolut nimic. Este important sa te simti bine si sa fii sanatos, dar utilizarea unui ulei pentru relaxare sau a unui ulei pentru masaj afrodisiac trebuie sa fie sigura.