Ventuze faciale din silicon

ventuza masaj facial

Ventuzele rezistente din silicon sunt perfecte pentru un masaj facial revigorant si de rejuvenare. Forma lor si materialul fac sa fie foarte usor sa creezi vacuum: tot ceea ce trebuie sa faci este sa strangi ventuza pentru masaj si apoi sa o plasezi pe zona dorita. Aceste ventuze masaj pot, foarte usor sa alunece pe pielea ta atunci cand sunt folosite in tandem cu un ulei de masaj sau cu un gel si formatul lor convenabil  (un diametru de 3 cm) le face sa fie foarte versatile. Partea lor curbata este foarte usor de plasat pe piele.

ventuza masaj facial

Ce modele de ventuze faciala avem

Aceste ventuze sunt vandute fie individual, fie in seturi de 4 bucati.

Noi, cei de la VentuSSa, oferim tot felul de modele de ventuze masaj facial, inclusiv ventuze de plastic terapeutice, ventuze silicon individuale si seturi de ventuze din silicon de toate formele si materialele.

O sa gasesti ventuze masaj facial traditionale din silicon, durabile si ventuze rezistente din plastic, si o multime de uleiuri masaj in inventarul nostru. Ventuzele din plastic si din silicon castiga din ce in ce mai multa popularitate in tarile din vest pentru usurinta cu care pot fi folosite si faptul ca pot fi folosite fara foc inseamna ca sunt potrivite pentru pacientii mai sensibili si in spatiile inchise.

Noi vindem ventuzele in seturi sau individual, ceea ce iti permite sa iti refaci seturile dupa cum ai nevoie, sa poti incerca unele ventuzele fara sa iei un intreg set si sa incerci diferite marimi ale ventuzelor daca esti incepator. Aceste seturi de ventuze vin cu tot felul de accesorii de care o sa ai nevoie pentru a integra tratamentele cu ventuze in viata ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *