Cartofii si ceapa sunt aliatii tai in combaterea celulitei

Desi pare paradoxal la prima vedere, consumul de cartofi nu numai ca nu este nociv pentru combaterea celulitei ci dimpotriva este recomandat pentru ca datorita continutului sau bogat in potasiu ajuta la eliminarea lichidelor si toxinelor din organism, implicit te ajuta foarte mult la mentinerea elasticitatii pielii. Ceapa si ea reprezinta un aliat impotriva celulitei, ea fiind bogata in fier, magneziu sau calciu, toate fiind substante care sunt recunoscute pentru eficienta impotriva grasimilor. Totodata, consumand praz ajuti si digestia datorita uleiurilor esentiale.

Tot la acelasi capitol, o digestie buna este necesara pentru a putea obtine si pastra un o silueta subtire. Adica, activitatea regulata a intestinelor este esentiala pentru a duce la imbunatatirea metabolismului, prin urmare, este recomandat sa evitati constipatia cu orice aliment bogat in fier, cum este cazul cepei sau a prazului, insa si plimbarile de zi cu zi, combinate cu un consum regulat de apa, pot ajuta la mentinerea unei digestii corecte.

indeparteaza celulita

Celulita consta in depuneri de grasime in locuri cum ar fi coapsele, fesele ori chiar si mainile pentru femeile mai in varsta, motiv pentru care va recomandam aceasta bautura pentru a arde grasimile si implicit reduce efectele negative ale celulitei asupra aspectului fizic. Bautura se prepara din lapte batut, la care puteti adauga fructe care uniformizeaza tesuturile adipoase, cum este cazul capsunelor sau a afinelor, acestea au rolul de a consolida tesutul conjunctiv, iar laptele batut asigura o mai buna digestie, lucru ce am discutat deja mai sus de ce neste necesar. Alt aliment care te ajuta in combaterea celulitei este varza, cu toate ca cruciferele au o serie de efecte negative, o dieta sanatoasa trebuie sa includa obligatoriu si varza, pentru ca aceasta mentine o silueta atractiva prin arderea grasimilor, prin eliminarea toxinelor din organism si mai ales din zonele tinta si in definitiv ajuta la tratarea celulitei.

Unul dintre cele mai bune remedii impotriva celulitei pe care putine persoane il folosesc, reprezinta masajul, mai exact masajul uscat. In continuare va vom oferi cateva modalitati de a face masaj astfel incat sa reduceti grasimile din zonele afectate. Masajul prin mangaiere ar trebui sa fie primul realizat, el se poate face ori cu toata palma ori doar cu suprafata degetelor, dupa preferinta, miscarile trebuie sa fie medii spre lungi si line, indreptate catre piept. Alt tip de masaj, cel prin framantare, este dupa cum ii spune si numele acelasi tip de miscare pe care o executam atunci cand framantam aluatul, dar inainte de efectuarea acestuia trebuie realizata o incalzire a tesutului cu miscarile de masaj prin mangaiere prezentat mai sus. Alt masaj, cel prin ciupire trebuie realizat doar dupa ce tesutul a fost incalzit, dupa cum ii spune si numele presupune ciupirea zonelor afectate de celulita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *